Το πρώτο τεύχος της διαδικτυακής πλέον εφημερίδας του Κ.Ε.Π.Ε. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ, «Ο Ακροβάτης», είναι γεγονός. Θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το εγχείρημά μας χρησιμοποιώντας τα λόγια δυο πανέμορφων ανθρώπων:

«Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά. Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά έστω και για μια μέρα. Ας τον δώσουμε να παίξουν σαν ένα πολύχρωμο μπαλόνι, να μάθει έστω και για μια μέρα ο κόσμος τη φιλία. Τα παιδιά θα πάρουν απ’ τα χέρια μας τον κόσμο, θα φυτέψουν αθάνατα δέντρα». – Ναζίμ Χικμέτ

«Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τους κουβαλάει». – Νίκος Καζαντζάκης

Με την εφημερίδα αυτή, ακούγεται η φωνή των παιδιών και ξεδιπλώνεται ολόκληρη η φαντασία που κουβαλάνε μέσα τους. Είμαστε περήφανοι για κάθε δημιουργία τους! Πατήστε εδώ για να την απολαύσετε !

Τα όμορφα αυτά λόγια μπορούν να συνδυαστούν με τη γλυκιά μελωδία, δημιουργία της Ουρανίας Κροκίδη της σελίδας 8 της εφημερίδας. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να την ακούσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *