ΕΝΑΡΞΗ – ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2023

Αγαπητοί γονείς

Έχει εξασφαλιστεί πλέον η συνεχής παροχή υδροδότησης (γεγονός που μας ανάγκασε να παραμείνουμε κλειστοί την προηγούμενη εβδομάδα για λόγους καθαρά υγιεινής ) και έχει διασφαλιστεί έτσι η κάλυψη βασικών φυσικών αναγκών.

Επειδή επιθυμία όλων μας είναι η παροχή από μέρους μας στιγμών ξεγνοιασιάς και δημιουργικότητας στα παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, αποφασίσαμε από την 

Δευτέρα 18/09/2023 να ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ με ορισμένες προϋποθέσεις.

Με γνώμονα πάνω από όλα την εξασφάλιση της υγείας των παιδιών και με δεδομένο ότι τα Σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα θα περιοριστεί στο ωράριο της Β Βάρδιας (Εργαστηρίων)  ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Συγκεκριμένα:

Για τους μαθητές των μικρών  τάξεων (Νήπια έως και Δ’ Δημοτικού)

θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα εργαστήρια (πλην της Ζαχαροπλαστικής – Μαγειρικής) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ωράριο 17:30 – 19:30 (5:30μμ – 7:30μμ).

Για τους μαθητές των μεγαλυτέρων τάξεων (Ε’ Δημοτικού έως και Α’ Γυμνασίου)

θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟ τα εργαστήρια Ρομποτικής – Σκάκι – Ελευθέρου Σχεδίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ωράριο 19:30 – 21:30 (7:30μμ – 9:30μμ).

Εμείς από την μεριά μας θα φροντίσουμε ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο αντισηπτικά υγρά, αντισηπτικά μαντηλάκια και εμφιαλωμένο νερό για την κάλυψη των βασικών συνθηκών υγιεινής των παιδιών. Εσείς, από την πλευρά σας, μπορείτε να εφοδιάσετε επιπλέον τα παιδιά με ένα μπουκαλάκι νερό και μαντηλάκια έτσι ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής.

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες  πρόγραμμα στο link ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023 – 2024 – ΚΔΑΠ – ΚΕΠΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ (kepearistotelio.gr).         

Ευελπιστώντας στην κατανόηση, στην καλή σας διάθεση και υποστήριξη σας και ευχόμενοι σύντομα να βελτιωθούν οι συνθήκες ας αρχίσουμε με την ευχή

«ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ».