Εφημερίδα “Ο Ακροβάτης” : ένας χώρος για να εκφραστείς ελεύθερα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, είτε αυτός είναι οι ιστορίες, τα ποιήματα, οι στίχοι, τα σκίτσα, οι συνταγές, είτε είναι οι συνεντεύξεις, οι έρευνες, τα βιβλία και οι ταινίες. Μια νέα χρονιά ξεκινάει, μια χρονιά που επιφυλάσσει πολλές συγγραφικές και δημοσιογραφικές εκπλήξεις.

«Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τους κουβαλάει». – Νίκος Καζαντζάκης

Με την εφημερίδα αυτή, ακούγεται η φωνή των παιδιών και ξεδιπλώνεται ολόκληρη η φαντασία που κουβαλάνε μέσα τους και θυμόμαστε πάντα πως κανένας δεν είναι πολύ μικρός να φέρει την αλλαγή! Αυτό που θέλουμε να μείνει είναι η δημιουργία μιας ομάδας ανοιχτής που δέχεται το κάθε παιδί και το ταλέντο που κουβαλάει μέσα του.

Αλλά ας μην πολυλογώ εγώ! Ας μιλήσει η μαθήτρια και ακροβάτισσα Μαριτίνα Μυλωνά για την εμπειρία της με την εφημερίδα και την ομάδα μας “Ο Ακροβάτης”. Ας την απολαύσουμε στο πρώτο για την χρονιά αυτή podcast του Ακροβάτη, στο οποίο με τον μοναδικό λυρικό – θεατρικό τρόπο της, προσπαθεί να μας μεταφέρει την εικόνα που άφησε σε εκείνη ο Ακροβάτης.

 Ακολουθεί ένας επίλογος από την Μαριτίνα : “Να ξέρετε ότι μια μέρα και εγώ θα σταματήσω τον Ακροβάτη. Ξεκινώ το ταξίδι τώρα από την αρχή. Και στο τελευταίο κείμενο και podcast θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ακούτε αυτό το podcast και κάτι ακόμα τη φράση : ” Αποστολή εξετελέστι!” Μόνο αυτό “

Περιμένουμε πώς και πώς τους νέους Ακροβάτες!

Από την συντακτική ομάδα του Ακροβάτη