Η Σοφία- Ελευθερία Σκρουμπέλου γεννήθηκε το 1992 στο Βόλο, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με την ολοκλήρωση της τετραετούς της φοίτησης, ξεκίνησε αμέσως την εργασιακή της πορεία πλάι σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου με ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και σε κέντρα μελέτης. Η αγάπη της για τη δημιουργία και την τέχνη είναι φανερή από την ενασχόλησή της με την ζωγραφική, τη ζαχαροπλαστική και τη φωτογραφία. Τα δύο τελευταία την οδήγησαν (παρέα με τις αδερφές της) στη δημιουργία του ιστολογίου «Oh my deer» με θέμα τη ζαχαροπλαστική και τη φωτογραφία. Ως δημιουργός αυτού του ιστότοπου απέσπασε τον Ιούλιο του 2018 το βραβείο «Insta Foodie 2018» από τα Marie Claire Blog Awards. H αγάπη της για τη διδασκαλία, τα παιδιά αλλά και τη ζαχαροπλαστική την οδήγησαν στο ΚΕΠΕ «Αριστοτέλειο», όπου θα ασχολείται με την καθημερινή μελέτη μαθητών δημοτικού αλλά και τη διδασκαλία της τέχνης της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.